Play Maker Sports og DGI Tennis har indgået et samarbejde, der i første omgang betyder at vi har en artikel med i DGI Tennis Tennismagasin 2019. Samarbejdet omfatter også at vi som tennisbelægnings-professionelle, kan hjælpe og rådgive DGI Tennis medlemsklubber omkring tennisunderlag.

Download Tennismagsin Øst

Download Tennismagasin Vest

Play Maker Sports tennisgulve
– en spilleoplevelse helt i top

Et gulv er ikke bare et gulv. Hos Play Maker Sports mener vi, at der er tre krav til et godt tennisgulv:

  • Lang holdbarhed
  • Minimum 25% stødabsorbering
  • Lave vedligeholdelsesomkostninger

Vores erfaring viser, at når man har opfyldt de tre krav, så er spilleoplevelsen helt i top og vedligeholdelsen minimal, uanset om du er motionist eller Davis Cup-spiller.

Med vores 30 års erfaring i at anlægge tennisbaner og gulve i Danmark, Norden og resten af verden, ved vi, at når du har spillet på ét af vores gulve, vil du aldrig have lyst til at spille på andet. Det, der gør oplevelsen på vores tennis-gulve helt unik, er, at de har en stødabsorbering på op til 59%. Det betyder, at hvis man som træner, turneringspiller eller motionist spiller mange timer hver dag igennem mange år, så bliver dine led, ryg og ben beskyttet mod skader. Den høje stødabsorbering skåner kroppen og du bliver langsommere træt på banen, så du kan fokusere din energi på det næste slag. På sigt betyder det at man får et langt tennis-liv uanset niveau.

Du har sikkert allerede spillet på et Play Maker-tennisgulv, for vi har anlagt gulve i Skovbakken, Aarhus 1900, Lyngby, Kløvermarken, Espergærde, Greve, Hareskov-Værløse, Slagelse og mange flere. Eller måske har du oplevet vores gulv, når du har set Danmark spille Davis Cup-kampe på hjemmebane, for vi er officiel anlægspartner for Dansk Tennis Forbund.

Ikke nok med at spilleglæden på vores gulve er i top, de er også meget holdbare med minimal vedligeholdelse, og de lave vedligeholdelsesomkostninger kan mærkes på den lange bane, når man én gang har investeret i et kvalitetsgulv. Der er minimum 10 års garanti på alle vores gulve. Vi anbefaler lidt kosmetisk vedligeholdelse i form af maling efter 10 år, men det er vores erfaring, gulvene først har brug for en gennemgribende restaurering efter mere end 15 år. 

Det vigtigste for os er, at du få den bedst mulige vejledning og rådgivning, når du overvejer at omlægge eller etablere et nyt tennisgulv. Derfor kommer vi også gerne forbi og deler ud af vores viden og erfaring. Vores mål er, at processen bliver så smertefri som mulig for jeres klub. Hvis du vil læse mere om Play Maker Sports ApS og se, hvilken muligheder der med et nyt tennisgulv så kan du se mere på vores hjemmeside – playmaker.eu

Categories:

Tags:

Comments are closed

Play Maker Sports ApS
Nordre Allé 10, 2500 Valby
CVR# 34623880
Tlf: +45 4014 1120
Email: email@playmaker.eu

Play Maker Sports ApS anbefalet af Dansk Tennis Forbund