Egersund Racketklubb har siden 2008 haft 2 Rebound Ace Grand Slam tennisbaner. I år fik de deres hal udvidet med en tredje tennisbane, og de var ikke i tvivl om hvilken type det skulle være. Egersund Racketklubb henvendte sig til Play Maker Sports. Vi byggede de 2 oprindelige Rebound Ace GS8 tennisbaner, og nu skulle der tilføjes en tredje.

I Egersund Racketklubb, er de stadigt meget glade for deres 2 oprindelige Rebound Ace baner, og i mens vi har gået og arbejdet med nummer 3, har mange af klubbens medlemmer fulgt interesseret med. Mange har flere gange fortalt hvor glade de er for deres eksisterede 2 baner. Efter 10-11 år, med tennisspil, fodboldspil og messeafholdelse, begejstres de stadig over kvaliteten. “Vi har Norges bedste tennisbaner” er blevet sagt mere end en gang.

I Egersund Racketklubb spiller man ikke kun tennis, men og Squash, Bordtennis, Padel og Badminton. I den forbindelse har vi også malet 2 nye badmintonbaner mellem de eksisterende tennisbaner.

Egersund Racketklubb, holdt åbning på den nye haludvidelse den 6. april. 2019. Læs mere fra åbningen af deres nye hal her.

Vi ønsker herfra tillykke med, deres nye Rebound Ace tennisbane.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Play Maker Sports ApS
Nordre Allé 10, 2500 Valby
CVR# 34623880
Tlf: +45 4014 1120
Email: email@playmaker.eu

Play Maker Sports ApS anbefalet af Dansk Tennis Forbund