Play Maker Sports Event Gulve

Play Maker Sports markedsfører HARO sportsgulve i den højeste kvalitet.

  • Basketball
  • Volleyball
  • Badminton

De flytbare eller mobile sportsgulve som Play Maker Sports tilbyder passer til sportsevents i multifunktions haller, og andre arenaer. Gulvet anvender et patenteret låsesystem der gør det muligt at sætte op og ned hurtigt. Gulvet skal installeres på et jævnt undergulv.

Opsætning af gulvet er hurtig, hverken skruer eller møtrikker er nødvendig, hver plade låses sammen med den patenterede låseclips. En plade er 2,14m x 1,07m, og vejer ca. 37 kilogram.

Play Maker Sports HARO event gulve har en 12,6 mm tyk HARO sport parket. En top kvalitets krydsfiner kerne, med en premium kvalitets parket på toppen. Den 3,6 mm premuim parket, har fra fabrikken en PERMADUR overfladebehandling, som giver gulvet en overlegen ydeevne og beskyttelse.

I Tyskland spilles de fleste af kampene i den tyske basketball liga på gulve fra HARO.

Play Maker Sports HARO event gulve lever op til internationale standarder DIN V 18032-2; April 2001, EN 14904 og er godkendt af FIBA (Federation of International Basketball Association).

EU-standard EN 14904

Gælder som national standard i samtlige nordiske lande. Alle sportsgulve, der lægges i multifunktionshaller (gymnastiksale på skoler og i sportshaller), skal overholde denne standard.

Standarden EN 14904 blev indført, for at sportsgulvene kan give idrætsudøvelsen så gode forudsætninger som muligt og samtidigt minimere risikoen for skader. De vigtigste egenskaber, hvad angår idrætsudøvelse og skadesrisiko, har relation til støddæmpning, deformation, friktion og boldreflektion