Play Maker Montreal – Davis Cup

Play Maker Montreal er, hvad man kan kalde Rolls Royce udgaven af tennisbaner. Gulvet har en stød absorbering på ca. 55 % og er et fladeelastisk gulv. Gulvet bliver leveret af HARO, og har en indbygningshøjde på 39mm. Gulvet vejer ca. 13 tons per bane og limes og skrues sammen med ca. 15.000 skruer per bane.

Play Maker Montreal er bygget med et HARO træundergulv højkvalitets krydsfiner der lægges på 15mm skummåtter. Pladegulvet primes og forsegles og afsluttes med akryl topcoat.

Play Maker Montreal, har en kvalitet og holdbarhed der er helt i en klasse for sig selv. Holdbarheden kombineret med en fantastisk støddæmpning, giver dig et gulv der vil tjene din klub og dine spillere godt over de næste mange år.

Krydsfiner gulv, lagt på skummåtter

Gulvets innovative præfabrikerede elementer af højkvalitets krydsfiner muliggør at gulvet kan installeres hurtigt.

Play Maker Montreal kan installeres oven på eksisterede gulve, som dog bør leve op til DIN 18202:1997-04. Konstruktionshøjden er kun 39 mm og er derfor det perfekte valg til renoveringsprojekter hvor der ligger eksisterende gulv. Gulvet lever fuldt ud op til kravene fra den tyske standard 18032-2; April 2001, EN 14904.

Play Maker GS – Grand Slam

Play Maker GS gulvet, er et punktelastisk gulv og har en shock absorption på min. 23%. Play Maker GS er bygget på 7 mm gummimåtter og vejer ca. 6 tons per bane. Gulvet afsluttes med US Open akrylbelægning.

Rebound Ace tennisgulv opbygning

Play Maker HC – Hardcourt

Play Maker HC er det klassiske hardcourt gulv. Play Maker HC kan bygges på asfalt og beton.

Opbygning af Rebound Ace HC tennisgulv