Rebound Ace Grand Slam

Rebound Ace Grand Slam blev brugt i Australian Open i 20 år, deraf navnet. Play Maker Sports har bygget mange af denne slags gulve i danske og nordiske tennisklubber gennem årene. Det første Rebound Ace GS gulv i Norden blev bygget i Lyngby Tennisklub for over 20 år siden, og det ligger der stadig. Siden har mange flere danske klubber fået lavet dette kvalitetsgulv.

Vil man gerne prøve at spille på Rebound Ace GS, kan man tage til Kløvermarken Tennisklub på Amager, Espergærde Tennisklub nord for København. Slagelse på midtsjælland. Er man i nærheden af Aarhus kan man både tage til Aarhus 1900 og Skovbakken. Skulle man være på visit i Malmø kan man slå et smut forbi FairPlay, og er man på weekend ophold i Oslo kan man kigge forbi Njård Tennisklub. Disse klubber og flere i Danmark og resten af Norden har Rebound Ace Grand Slam og er yderst tilfredse med dem.

Rebound Ace GS er bygget på 7 mm gummimåtter. Måtterne forsegles og forstærkes med en membran af fiberglas. Gulvet afsluttes med Rebound Ace akryl topcoat systemet. Gulvet har en stødabsorbering på 25% og er et punktelastisk gulv, med fladeelastiske egenskaber.

Rebound Ace GS holder i mange år og vi giver 10 års garanti.

Rebound Ace Grand Slam galleri

Top