Play Maker Sports har bygget mange af denne slags gulve i danske og nordiske tennisklubber gennem årene. Det første Play Maker Grand Slam gulv i Norden blev bygget i Lyngby Tennisklub for over 20 år siden, og det ligger der stadig. Siden har mange flere danske klubber fået lavet dette kvalitetsgulv.

Vil man gerne prøve at spille på Play Maker Grand Slam gulvet, kan man tage til Kløvermarken Tennisklub på Amager, Espergærde Tennisklub nord for København. Slagelse på midtsjælland. Er man i nærheden af Aarhus kan man både tage til Aarhus 1900. Skulle man være på visit i Malmø kan man slå et smut forbi FairPlay, og er man på weekend ophold i Oslo kan man kigge forbi Njård Tennisklub. Disse klubber og flere i Danmark og resten af Norden har Play Maker Grand Slam gulvet og er yderst tilfredse med dem.

Play Maker Grand Slam er bygget på 7 mm gummimåtter. Måtterne forsegles og forstærkes med en membran af fiberglas. Gulvet afsluttes med et akryl topcoat system. Gulvet har en stødabsorbering på 25% og er et punktelastisk gulv, med fladeelastiske egenskaber.

Grand Slam galleri