Play Maker Montreal gulvet er hvad man kan kalde Rolls Royce udgaven af tennisbaner. Gulvet er et fladeelastisk gulv med ca. 55% stødabsorbering. Dette gulv er den faste installations udgave af det flytbare event gulv, som der spilles Davis Cup på.

Play Maker Montreal gulvet er bygget med et HARO træundergulv højkvalitets krydsfiner der lægges på 15mm skummåtter. Pladegulvet primes og forsegles og afsluttes med et akryl topcoat system.

Gulvets innovative præfabrikerede elementer af højkvalitets krydsfiner muliggør at gulvet kan installeres hurtigt.

Holdbarheden af vores Play Maker Montreal baner er svær at slå. Kombiner lang holdbarhed med en superior stødabsorbering, så har du gulvet der vil tjene din klub og dine spillere bedst over de næste mange år.

Play Maker Montreal gulvet kan installeres oven på eksisterede gulve, som dog bør leve op til DIN 18202:1997-04.

Play Maker Montreal specifikationer

Gulvet er opbygget med 15 mm skummåtter, og 24 mm krydsfiner plader med fjer og not, som skruers og limes sammen. Pladegulvet primes og forsegles og afsluttes med et akryl topcoat system som sikrer for den ideelle spilleoplevelse, og en uovertruffen holdbarhed.

Play Maker Montreal

Play Maker Montreal gulvet er et fladeelastisk gulv, med en stødabsorbering på ca. 55%, og en fantastisk holdbarhed.

Konstruktionshøjden er 39 mm og er derfor det perfekte valg til renoveringsprojekter hvor der ligger eksisterende gulv. Gulvet lever fuldt ud op til kravene fra den tyske standard 18032-2; April 2001, EN 14904.