Play Maker Sports ApS har indgået et parnerskab med Dansk Tennis Forbund, der blandt andet betyder at vi leverer vores event gulv til det danske tennislandshold når der spilles kampe i Danmark.

Vores tennis event gulv er et fladeelastisk HARO trægulv lagt på fleksible skummåtter – kombineret med Rebound Ace topmalinger. Det betyder at du ender op med et helt fantastisk og unikt Davis Cup gulv. Et gulv som de danske landsholdsspillere er meget glade for at spille på.

Gulvet giver en støddæmpning på 68%, et perfekt boldopspring og har en medium-langsom topcoat. Det er et gulv der både beskytter topspillere, som motionspillere mod skader samt højner spillekomforten betydeligt.

Davis Cup 2021 – Finland mod Indien

Davis Cup World Group I i Espoo Arena

Davis Cup  2021 – Danmark mod Thailand

Danmark spillede i 2021 i Davis Cup World Group II.

Danmark spillede i september 2021 mod Thailand på hjemmebane i Kolding.

Davis Cup Holbæk 2020 – Danmark mod Puerto Rico

Danmark spillede i 2020 første kamp i World Group II playoffs og mødte Puerto på hjemmebane i Holbæk Sportsby den 6.-7. marts 2020. Danmark vandt samlet med 5-0.

Davis Cup Århus 2019 – Danmark mod Tyrkiet

Danmark spillede Davis Cup mod Tyrkiet i Europa/Afrika Gruppe II, den 13.-14. september 2019. Eventet blev holdt i Vejlby-Risskov hallen. Danmark tabte efter en spændende weekend samlet med 3-2.

For Danmark spillede Christian Sigsgaard, og Holger Rune singlerne, mens Frederik Løchte Nielsen og Johannes Ingildsen stod for doublen. 16 årige Elmer Møller fra Skovbakken var med som Danmarks sidste mand.

Fredag bød på god tennis, men desværre for Danmark også 2 nederlag. Det var 2 tætte kampe der begge gik i 3 sæt. Lørdagen startede Danmark med at vinde doublen, også var der endnu spænding i opgøret. Holger Rune vandt derefter sin anden single kamp, og så stod den altså 2-2. Der var dermed langt op til en sidste og afgørende kamp, som Christian Sigsgaard desværre tabte.

Dermed blev det også en sen afslutning på dagen. Heldigvis var alle de frivillige fra Skovbakken og Århus 1900 ikke gået hjem. Og tennisbanen blev hurtigt og effektivt pakket sammen i de rette kasser. Tak til alle dem der hjalp med dette.

Danmark tabte samlet med 2-3 til Tyrkiet.

Davis Cup Gentofte 2018-2 – Danmark mod Ægypten

Danmark spillede i 2018 i Europa/Afrika Gruppe II, det tredjehøjeste Davis Cup-niveau. Kampen var på hjemmebane mod Egypten den 7.-8. april i Gentoftehallen.

Danmark tabte de 3 første kampe, og havde dermed tabt samlet til Ægypten. Det åbnede til gengæld op for at Holger Nødskov Rune kunne få debut på Davis Cup holdet, som den yngste spiller i Danmark nogensinde med en alder på bare 14 år og 333 dage. Holger Rune vandt oven i købet også sin debutkamp mod Ægyptens Youssef Hossam.

Nedenfor er en række billeder som vi tog i løbet af weekenden.

Danmark tabte samlet med 1-3 til Ægypten.

Davis Cup Birkerød 2018-1 – Danmark mod Irland

Danmark spillede den 3.-4. februar 2018 mod Irland i Europa/Afrika Gruppe II. kampen blev spillet i Birkerød Idrætscenter.

Frederik Løchte Nielsen som var med til at vinde for Danmark, skrev efterfølgende om den danske sejr Irland på sin blog. frederikloechte.dk her omtaler han blandt andet event gulvet i positive vendinger.

Han skriver f.eks. “Den nye bane er top lækker” og  “Det ser bedre ud, der spilles mere seværdig tennis og det er også mere sundt at bevæge sig på.”  og “Det føles fedt at vi kan servere hjemmekampe på så professionel en bane, for det er netop på sådan en bane, der bliver spillet store challengers og ATP turneringer.

Nedenfor er en række billeder som vi tog i løbet af weekenden.

Danmark vandt samlet med 4-1 over Irland.

Davis Cup Århus 2017 – Danmark mod Sydafrika

Danmark  mødte Sydafrika i tredje og sidste runde af Davis Cup 2017 Europe/Africa Zone Group II på hjemmebane i Aahus den 15.-17. september 2017. Kampen blev spillet i Ceres Arena i Aarhus på Play Maker Sports event gulv.

Danmark tabte 1-3 til Sydafrika.