Davis Cup

Play Maker Sports ApS har indgået et parnetskab med Dansk Tennis Forbund, der blandt andet betyder at vi leverer vores event gulv til det danske tennislandshold når der spilles kampe i Danmark.

Vores tennis event gulv er et fladeelastisk HARO trægulv lagt på fleksible skummåtter – kombineret med Rebound Ace topmalinger. Det betyder at du ender op med et helt fantastisk og unikt Davis Cup gulv. Et gulv som de danske landsholdsspillere er meget glade for at spille på.

Gulvet giver en støddæmpning på 68%, et perfekt boldopspring og har en medium-langsom topcoat. Det er et gulv der både beskytter topspillere, som motionspillere mod skader samt højner spillekomforten betydeligt.

Davis Cup Århus 2017 – mod Sydafrika

Danmark  mødte Sydafrika i tredje og sidste runde af Davis Cup 2017 Europe/Africa Zone Group II på hjemmebane i Aahus den 15.-17. september 2017. Kampen blev spillet i Ceres Arena i Aarhus på Play Maker Sports event gulv.

Danmark tabte 1-3 til Sydafrika.

Davis Cup Birkerød 2018-1 – Mod Irland

Danmark spillede den 3.-4. februar 2018 mod Irland i Europa/Afrika Gruppe II. kampen blev spillet i Birkerød Idrætscenter.

Frederik Løchte Nielsen som var med til at vinde for Danmark, skrev efterfølgende om den danske sejr Irland på sin blog. frederikloechte.dk her omtaler han blandt andet event gulvet i positive vendinger.

Han skriver f.eks. “Den nye bane er top lækker” og  “Det ser bedre ud, der spilles mere seværdig tennis og det er også mere sundt at bevæge sig på.”  og “Det føles fedt at vi kan servere hjemmekampe på så professionel en bane, for det er netop på sådan en bane, der bliver spillet store challengers og ATP turneringer.

Nedenfor er en række billeder som vi tog i løbet af weekenden.

Danmark vandt samlet med 4-1 over Irland.

Lørdag

Frederik Løchte Nielsen – Simon Carr 6/3 – 7/6(2)
Søren Hess-Olesen – Peter Bothwell 7/5 – 1/6 – 3/6

Søndag

Frederik Løchte Nielsen/Thomas Kromann – Osgar O’Hoisin/Samuel Bothwell 6/4 – 6/4
Frederik Løchte Nielsen – Peter Bothwell 6/1 – 6/1
Søren Hess-Olesen – Simon Carr 2/6 – 6/2 -10/8

Davis Cup Gentofte 2018-2 – mod Ægypten

Danmark spillede i 2018 i Europa/Afrika Gruppe II, det tredjehøjeste Davis Cup-niveau. Kampen var på hjemmebane mod Egypten den 7.-8. april i Gentoftehallen.

Danmark tabte de 3 første kampe, og havde dermed tabt samlet til Ægypten. Det åbnede til gengæld op for at Holger Nødskov Rune kunne få debut på Davis Cup holdet, som den yngste spiller i Danmark nogensinde med en alder på bare 14 år og 333 dage. Holger Rune vandt oven i købet også sin debutkamp mod Ægyptens Youssef Hossam.

Nedenfor er en række billeder som vi tog i løbet af weekenden.

Danmark tabte samlet med 3-1 til Ægypten.

Lørdag

Frederik Løchte Nielsen – Karim Maamoun 6-3, 3-6, 6-7(6-8)
Christoffer Kønigsfeldt – Youssef Hossam 4-6, 4-6

Søndag

Frederik Løchte Nielsen/Thomas Kromann – Youssef Hossam/Sherif Sabry 6-3, 5-7, 4-6
Holger Nødskov Rune – Youssef Hossam 6-2, 7-6(16-14)